replica watches uk Ladies horloges zijn verschillende mannen horloges. Men zou meer aandacht besteed aan de kwaliteit van de beweging en de complicatie van de beweging, terwijl de dames geneigd om de mooie uitstraling die de aandacht van hun begeleiders kon vangen zou zijn. Dus vandaag, zullen we een aantal introduceren replica horloges kwaliteit van de Piaget horloges die kan je hart helemaal te raken.
Piaget Altiplano G0A36532
Piaget horloges vertegenwoordigt de ultra-dunne horloges, evenals de uitstekende werken, en deze ultra-dunne serie uitgerold een gloednieuwe zakformaat, volledig uit te leggen de dames charme. De horloges zelf bereikt 24mm en de witte wijzerplaat lijkt eenvoudig te zijn, maar toch houdt een laag profiel. Het is eenvoudig in de wijzerplaat, en luxe zoals je kunt zien. de 18k wit gouden ring is uitgerust met 48 ronde diamanten, afkomstig flagrante lichten. De diamant wordt verwerkt door de sieraden meesters, waardoor de oorspronkelijke horloges meer schijnt en perfect. Montage met een Piaget 690P quartz uurwerk, het heeft een sterke macht.
Piaget Polo Sieraden G0A36023
Piaget Polo is die Piaget horloges, en opnieuw uit te leggen zijn klassieke stijl met zijn avant-gardistische stijl. Deze Polo serie bereikt 40 mm en is 9,1 mm van de dikte. Het klassieke profiel afkomstig zijn luxe, en de geplaatste en polijsten geval weerspiegelt de toewijding van Piaget in het produceren van elk horloge. De 18k rose goud bezel is uitgerust met 38 ronde diamanten. Montage met een Piaget 690P beweging, Piaget Polo Jewelry GoA36203 is stabiel en heeft genoeg energie voor de gewone bedrijfskosten.
Piaget Polo Sieraden G0A36233
Deze Polo bereikt 32mm en is gemaakt van 18 karaat wit goud met 36 ronde diamanten op dat 0,5 karaat meet. De wijzerplaat is bekleed met 18k wit goud, met name de tijd indexen die zijn bekleed met wit goud. De zaak bereikt 7.1mm, een vrij gemiddelde grootte. Het klassieke profiel toont zijn classism, toewijding op de verwerking van de zaak ook. De zaak is afgesloten en 6 schroeven bevinden zich op de zaak terug. Piaget Polo G0A36233 heeft dezelfde beweging als G0A36203, zodat de prestaties moet gaan buiten twijfel staat.