replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月12日星期一

RALF TECH WRV «V» Auto 1977 Riviera

De zomer is al op ons en in de viering van misschien wel de beste tijd van het jaar niet in het minst van alle in Frankrijk, waar RALF TECH's hoofdkantoor is gevestigd, is een nieuwe vintage duiker -

vernoemd naar de zomer speeltuin, de Côte d'Azur of Côte d'Azur met zijn letterlijk azuurblauwe Middellandse Zee kustwateren die zo mooi zijn weerklank in de wijzerplaat markeringen en met de hand stiksels op de kalfsleer riem van de nieuwe WRV '' V '' Auto 1977 Riviera .

Dan is er de schone witte wijzerplaat misschien een verwijzing naar de liefde van het zeilen RALF TECH's en al die prachtige witte jachten die de Côte d'Azur te bezoeken in de zomermaanden. En een scheutje oranje voor de bezel pip, de seconden indicator en kies tekst, alleen maar omdat;)



Dit is het nieuwste model in de 1977 familie van vintage geïnspireerde duikers. 1977 Vintage: We hebben het gezien SERIES I en SERIES II , de rode hete VOLCANO , de chique PARISIENNE , de piraat en nu de nieuwe «Riviera de 5e 1977 Vintage model.

Specificatie van het nieuwe RALFTECH WRV «V» Auto 1977 Riviera is hetzelfde als elk ander model waarop de 1977 naam: dus dat is combinatie van geborsteld en gepolijst 43.8mm chirurgische-grade roestvrij stalen behuizing, een 3,9 mm dikke saffier kristal, 200 van de water- weerstand en een Zwitsers automatisch RTA002® beweging op basis van een ETA 2836.

De nieuwe RALFTECH WRV «V» Auto 1977 Riviera beschikbaar is, nu in een gelimiteerde oplage van slechts 77 stuks geprijsd 2.250 €. bekijk meer rolex replica en replica Rolex Explorer

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex