replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月21日星期四

Certina DS Action Diver Automatic Chronograph Horloge

Weinig dingen in het leven zijn zeker. Gelukkig, de Certina DS Action Diver Automatic Chronograph horloge is een uurwerk kunt u rekenen op voor een uitstekende kwaliteit, vooral wanneer onder dwang. Gebouwd om elk avontuur te overleven en het ziet er geweldig uit op hetzelfde moment, de DS Action Diver houdt haar high-end horloges tegen een lage kostprijs.
De DS Action Diver is een solide stuk dat kiest voor eenvoud en solidariteit in plaats van pracht en schittering. Niet fout dit horloge voor een saaie stuk bedoeld voor de boardroom: de Action Diver is ontworpen voor de extreme-sport avonturier die geen tijd hoeft te verspillen met frivoliteiten.
Dat wil niet zeggen dat het horloge ziet er niet goed in feite is de geborstelde stalen kast en gepolijste links toevoegen een slanke look aan het horloge, zinspeelde op de kracht van de monteurs het ondersteunt. De vetgedrukte bezel en sterke lettertype keuze voor de indices al versterken het idee dat dit horloge kan weerstaan, ongeacht de drager zal gooien in.

Met ETA 7753 automatisch uurwerk, chronograaf en datum functies, en precies mechaniek dat houden u draait op het juiste moment tot een milliseconde, zal de DS actie Diver geven andere duikhorloges een run voor hun geld.
Geen duikhorloge waard zijn zout wordt gemaakt om iets, maar duurzaam zijn, maar met 200 meter water weerstand, een anti-reflecterende venster crystal wijzerplaat, vouwen gesp en duiken extensie, en de geschiedenis Certina's van extreme betrouwbaarheid voor de extreme adventurist, dit meer dan levens kijken aan de verwachtingen.
Er zijn ook veel kleine details van het horloge waardoor het een goede keuze voor de onverschrokken ontdekkingsreiziger te maken. Alle functies van het horloge op de grotere kant, uit de brede ring om de knoppen om het gemakkelijk te lezen wijzerplaat. Het formaat maakt het uurwerk makkelijk te hanteren voor deBekijk meer rolex replicas en rolex daytona ii horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex