replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月1日星期四

Review: Franck Muller Vanguard Tourbillon Skeleton

De kunst van het skeletvorming wordt vaak gezien als de hoogste vorm van beweging decoratie, en voor goede reden. Letterlijk waarbij de randen tegen alle borden en bruggen, en hoofdbestanddelen, skeletvorming vermindert een beweging zo'n minimum dat de functionaliteit vaak balanceert op het spel. Extreme skeletvorming demonstreert bravoure van een horlogemaker's - hoeveel materiaal kan worden verwijderd voordat de beweging zijn stabiliteit verliest?
Maar er is geen ruimte voor schroom hier omdat elk onderdeel snit en elke holle verveeld moet worden gedaan met chirurgische precisie om een ​​optimale tijdwaarneming prestaties te behouden nog maximaal skeletvorming bereiken. Als een zaak van de feiten, deze taak is zo complex dat het eindresultaat vaak wordt beschouwd als een gecompliceerde beweging in zijn eigen recht, en wie beter te wenden tot voor zo'n onverschrokken creatie dan de Meester van Complicaties, Franck Muller?
Net als de meeste haute horlogerie marques, Franck Muller is geen onbekende in deze categorie fijne uurwerken. In feite is het maken van skeletonized horloges sinds de dag dat hij werd geboren. Sommige van zijn meest recente creaties zijn de Giga Tourbillon met zijn opengewerkte beweging en de 7 dagen Power Reserve, die meer negatieve ruimte dan de werkelijke beweging, duwen skeletvorming om nieuwe uitersten ligt.
Hoewel deze zijn technische zwaargewichten, wat met een tourbillon en zeven dagen lang gangreserve, de horloges lijken bijna licht en luchtig. Deze holle, gewichtloze effect is wat de nieuwe Vanguard Tourbillon Skeleton gingen voor, maar met een uitgesproken moderne twist. Franck Muller Vanguard Tourbillon Skeleton-up
Maximum skeletvorming is bereikt, maar met absoluut geen compromis over beweging stabiliteit, dankzij de scherpzinnig ontworpen structuur, die een van de vele balken doet denken aan een hangbrug - dat is helemaal apt gezien het feit dat deze minuut, uitgeholde onderdelen zijn, zelf, de zogenaamde bruggen . In navolging van het kleurenschema van de zaak, hebben ze met de hand gepolijst en gemonteerd, hoewel te oordelen naar de afgeronde hoeken, zou men vermoeden ze waren gesneden en afgeschuind door de machine. Toch, wanneer deze volledig in elkaar gezet, de beweging Calibre FM 2001 is net zo waarschijnlijk veeg je je voeten, en we hebben niet eens begonnen om te praten over haar vliegende tourbillon regulator.
Degenen die bekend zijn met complicaties Franck Muller zou onmiddellijk herkennen de tourbillon wagen teruggegeven in de vorm van de initialen van de fabrikant. bijeengehouden door drie schroeven, de asymmetrische FM insigne maakt het net dat beetje moeilijker voor de horlogemaker op de tourbillon te reguleren, maar Franck Muller had het eeuwen geleden onder de knie. Gevestigd in een cirkelvormig diafragma zwart afgewerkt, is de wagen klaar is om hetzelfde effect als de skeletonized bruggen - roze goud met verticale borstelen - en daaronder lag de zwartgeblakerde handwiel oscillerende op 18,000vph, het echappement, en de onrust. The Vanguard Tourbillon Skelet komt in titanium, carbon, roestvrij staal, en roze goud.
bekijk meer horloge replica en replica Rolex Masterpiece II

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex