replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月26日星期二

Zwitserland: De Heilige Land?

Zwitserland is het heilige land voor horloges en WatchFreaks? Velen zullen het met mij eens, dat dit het geval is. Speciaal voor Haute Horlogerie. Maar, hoe zit het met horloges uit het Heilige Land?
Velen zullen ook met mij eens dat het Heilige Land is de regio die nu Israël, maar dit blog is absoluut niet gereserveerd voor de politieke standpunten, om deze reden zullen wij het gebied tussen de Rode Zee, Libanon, Jordanië en Egypte, de heilige Naam land, met Jeruzalem als hoofdstad.
Mijn roots liggen terug naar het Heilige Land en dus sinds mijn kindertijd heb ik altijd afgevraagd of horloges zijn geproduceerd of ontwikkeld in het Heilige Land. Voor zover ik wist, het antwoord op deze vraag was "nee"! Ik schrijf, was, want vorige maand leerde ik het antwoord is JA! Op een zakenreis naar Tel Aviv las ik een artikel in de In-Flight Magazine "sfeer" van El Al die sinds paar jaar Israël heeft zijn eigen horloge ontwerper en maker! Itay Noy (1972), de Israëlische geboren (www.itay-noy.com), ontwerpt horloges sinds het jaar 2000.
Tali Meron schrijft in het artikel "Filosoof van Time": "Itay Noy horloge ontwerpen openen een wereld van filosofische overpeinzingen over de betekenis van tijd en zijn plaats in ons leven." Ze vervolgt: "Itay Noy maakt gebruik van de filosofische concepten van tijd tot ontwerpen zijn horloges. Itay werd voor het eerst blootgesteld aan de wereld van uurwerken werken bij een horloge winkel in Tel Aviv na het beëindigen van het leger. Van daar besloot hij om het maken van sieraden op studeren Bezalel Academy, van plan om zich te specialiseren in het horloge maken. ... Hij verdiende later zijn Masters in Industrial Design in Nederland, en zijn zeer succesvolle afstudeeropdracht er werd gekocht door de beroemde Droog Design Company. "
Itay Noy
Bekijk meer horloges replicas en rolex others horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex