replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月8日星期四

TWCO Salvage DIVER

Door TLex Dit is de nieuwe Salvage Diver uit TWCO in Nederland. Hieruit volgt in de voetsporen van de Sea Rescue Diver en onlangs vrijgegeven Sea Rescue Diver TACTISCH , een natuurlijke progressie in de collectie van duikhorloges ontworpen voor de zwaarste van het mariene milieu TWCO's!



Gemaakt van 316 marine-grade roestvrij staal, de Salvage duiker die 43mm in diameter van 14mm dik meet met een oor om de meting van 51mm sjouwen heeft een aantal duikers beschikt, zoals de bidirectionele interne bezel.



Het is ook voorzien van een dubbele-koepelvormige saffier kristal met een anti-reflecterende coating aan de binnenzijde. Zijn Japanse gemaakt Miyota 9015 met aangepaste TWCO rotor kan worden bekeken via een saffier kristal tentoonstelling caseback.



Het heeft een waterdichtheid tot 300 meter diep. De wijzerplaat is in mat zwart met witte handen en markers die beide zijn aangebracht met BGW9 SLN die een blauw licht uitstraalt.



De zaak met zijn gepolijst en afgeschuinde randen heeft een aantal vertrouwd over, maar ik kan niet mijn vinger op iets specifieks.



Uiteindelijk is een dergelijke vaste zoek duiker met een super schone en eenvoudige stijl zal altijd aantrekkelijk. De prijs is 777 €. Volg de onderstaande link ingesloten voor meer informatie over de nieuwe Salvage Diver uit TWCO.bekijk meer horloges replica en replica Rolex Milgauss

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex