replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月19日星期二

Maurice Lacroix Aikon Automatic Chronograph voor Only Watch 201

Voor het alleen maar toekijken 2017 lanceerde Maurice Lacroix de eerste uurwerk van zijn Aikon- collectie , die is uitgerust met een automatisch uurwerk: De Aikon Automatic Chronograph.
Het heeft contrasterende, matte oppervlakken en een mannelijke, hoekige stijl. De grijze en gele tinten geven de chronograaf een duidelijke dynamiek. Op 11 november 2017 wordt het model geveild op de Christie's-veiling in Monaco. De opbrengst gaat naar de lokale liefdadigheidsinstelling AMM, die zich inzet voor het onderzoek naar en de controle van myopathie. Het unieke stuk is een pionier voor toekomstige generaties Aikon-modellen.
Met de lancering van Calypso heeft Maurice Lacroix een droom waargemaakt, omdat het legendarische quartz horloge een icoon van de jaren 90 werd. In 2016 werd het uurwerk opnieuw geïnterpreteerd onder de naam AIKON. Dankzij een modern ontwerp past het nieuwe model perfect in de tijdgeest van het heden. De hoekige behuizing toont strakke lijnen en hoeken, waarvan de afgeschuinde stijl het horloge tot een echte blikvanger maakt.
Maurice Lacroix Aikon Automatic Chronograph voor Only Watch 201
De dubbele strepen op de ring weerspiegelen de vorm van de dubbele, parallel geplaatste centrale nokken. Geïnspireerd door de tijd waarin Calypso opkwam, toont de AIKON zich nog steeds als een klok van vandaag. Haar onbetwiste uitstraling en zorgvuldige afwerking zorgden er meteen voor dat ze een bestseller werd. Op basis van dit succes evolueert de AIKON-collectie voortdurend.
Voor de Only Watch 2017 lanceert Maurice Lacroix de Aikon Automatic Chronograph, een uniek stuk dat het tempo bepaalt voor veel meer Aikon-modellen .
De 45 mm roestvrijstalen kast heeft matte en gepolijste oppervlakken en is afgewerkt in zwart en antraciet PVD. De felgele tinten zijn een eerbetoon aan het kleurenschema van de Only Watch 2017.
Maurice Lacroix Aikon Automatic Chronograph voor Only Watch 201
Het horloge wordt aangedreven door het Maurice Lacroix ML157 kaliber, een automatische 2-tellers beweging met datumaanduiding. Het heeft een gangreserve van 48 uur en nobele ornamenten zoals Perlage en de strepen van Genève. De laatste zijn bijzonder opvallend, omdat ze de hele achterkant van de beweging en de rotor versieren. Het gecontroleerde patroon van de wijzerplaat geeft het model een intense, mannelijke en sportieve stijl.
Bekijk meer horloges rolex en Rolex Cellini

2017年11月21日星期二

Kijk op een dubbele riem. Hits van het seizoen.

De mode voor dubbele bandjes in een horloge, verscheen een zeer lange tijd, en keert met een benijdenswaardige standvastigheid regelmatig terug. Hier en nu werden vrouwen weer niet genoeg om een ​​eenvoudig apparaat te dragen om de tijd te bepalen, ik wil het beeld toevoegen en aandacht schenken aan mijn persoon. 
Het horloge op de dubbele riem kan in verschillende stijlen en richtingen worden gemaakt. Van retro design tot avant-garde of glamoureuze stijl. Dankzij een ongebruikelijke oplossing ziet het functionele accessoire er niet meer normaal en dagdagelijks uit, het speelt op een nieuwe manier op de hand, waardoor de sfeer van vrouwen in de mode stijgt.
LA-MER-COLLECTIESVeel bekende merken in de wereld van mode en uurwerken, kennen de zwakte van de eerlijke seks voor al het buitengewone, gebruiken actief lange riemen of dubbele armbanden in hun producten. Ongeacht wat een vrouw zichzelf ziet - elegant, brutaal, zakelijk - elk van hen zal in staat zijn om een ​​accessoire op te pakken dat haar karakter en voorkeuren benadrukt.

La Mer-collecties.

Damespolshorloge in een exclusief ontwerp, met een beetje vintage stijl. Ze zullen nooit uit de mode raken, zoals veel mensen denken. De stalen kast en meerdere wendingen van een leren riem om de pols - het intrigeert en geeft de eigenaar een zelfverzekerde uitstraling. De riemen van La Mer kunnen niet alleen dubbel, maar ook drievoudig zijn, en zelfs dit is niet de limiet. Daarnaast zijn ze versierd met metalen klinknagels, kettingen, hangers en kralen van verschillende groottes. Een helder ontwerp en een creatieve benadering van het ontwerp, vormt een perfecte aanvulling op het kwaliteitsmechanisme. 
Ze zijn perfect voor meisjes die hun rivaal niet willen zien als een identiek accessoire.

Michael Kors.

De populaire modeontwerper zorgde ook voor de dames en creëerde verschillende collecties met unieke MICHAEL-Kors-STRAParmbanden. Het horloge op de lange riem in de uitvoering van Kors is prestige en uniciteit. Een leren riem, een nauwsluitende arm en een metalen kast met een vierkante of ronde vorm met verguldsel of glitter van staal is de ultieme droom van meisjes die in een trend willen verkeren en de voorkeur geven aan een moderne, enigszins stedelijke stijl. In couture-modellen kun je ook een verfijnd ontwerp vinden voor echte dames die juwelen vooral bovenal plaatsen. Een Michael Kors horloge  met een armband met een gele of roze gouden beplating en bestaande uit verschillende kettingen met een ingelegde romp is bijvoorbeeld niet langer alleen een functionele accessoire, maar een uitstekende en dure decoratie.

Fossil.

Een van de weinige merken die horloges op een dubbele riem produceert, is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Sommige modellen kunnen gerust een modieus woord worden genoemd - unisex, dankzij een klein pakket en de mogelijkheid om de riem aan te passen. Fossil betekent in het Engels oud, ouderwets. Daarom is het niet verrassend dat retrostijl het handelsmerk werd van het bedrijf. Lederen brede banden, die vaak in elkaar overgaan en een analoge wijzerplaat met gestileerde cijfers of tekens - benadrukken nogmaals de trouw aan de 50-60 jaar van de vorige eeuw. Het kleurenspectrum is kalm, er is geen oproer van kleuren of scherpe contrasten, alles is laconiek en gemeten. Vrouwen met een goed gevoel voor stijl en delicate smaak kiezen  Fossil  om de stijl te voltooien. Collecties met dubbele, brede banden van Fossilvan zacht leer - praktisch en ongebruikelijk. Ze voelen kracht en veiligheid.
Bekijk Fossil-horloges , inclusief hitmodellen 2015.
KLOK-FOSSIL-STRAP
Horloges met een lange riem of een elegante dubbele armband zijn niet zozeer een attribuut van status, maar ook een stijlvol, lief klein ding dat onverwachte acties kan inspireren en je leven met optimisme kan vullen. Het spel van vormen en kleuren in een onovertroffen ontwerp zorgt voor een positieve lading van emoties en prompts om te creëren.
Bekijk meer replica Zwitserse en Breitling horloges

2017年5月24日星期三

Het verrichten van een traditie: Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar 41mm

Audemars Piguet heeft een rijke geschiedenis van de productie gecompliceerde eeuwigdurende kalender uurwerken, die teruggaat tot de 19e eeuw. In feite is de regio waar Audemars Piguet werd opgericht - Zwitserland Vallée de Joux - wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste gebied waar een groot deel van de ontwikkeling van de eeuwigdurende kalenders heeft plaatsgevonden.
Audemars-Piguet-Royal-Oak-Perpetual-41mm-sideview-close
Roestvrij staal met blauwe wijzerplaat
Nog voordat het oprichten Audemars Piguet's in 1875, afstammelingen van de oorspronkelijke oprichters, met inbegrip van Isaac Abraham Piguet (hij begon zijn horloge leertijd in 1753), waren al betrokken bij het gebied van uurwerken in de regio.
Er wordt gezegd dat 1800 was toen de eerste eeuwigdurende kalender werd uitgevonden, maar die datum, zoals velen in de horloge geschiedenis, wordt niet door sluitend bewijs gesteund.
AP-Royal-Oak-Perpetual-dial-shot-thumb
Roze goud met blauwe wijzerplaat
Fast forward naar de moderne tijd en de Audemars Piguet  productie wordt nog steeds beschouwd als een van de experts in het creëren van eeuwigdurende kalender mechanismen.
Audemars Piguet weergegeven deze know-how opnieuw vorige maand, toen zij haar nieuwe Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar collectie gelanceerd, bestaande uit vier nieuwe modellen in totaal: staal met een witte of blauwe wijzerplaat en rose goud met een witte of blauwe wijzerplaat .
Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

2017年4月19日星期三

MCT Frequent One F110 hands-on horloge

MCT Frequent One F110
Ik ben altijd op zoek naar iets anders - een andere look en een ander verhaal - voor een horloge waarvan de ontwerpreis begon op de weg die goed gereisd was, maar op een afstand van de afgelegen kilometers afliep. Als het ontwerp omweg in het oneven achtervolgde bos, verboden kasteel, of een draken-besmette kerker gaat, des te beter. Ik hou van nieuwe horloges om er nieuw uit te zien, om eruit te zien dat ze van fantasie naar rechts op een opengewicht pols zijn gegaan. Voer de MCT Frequent One F110 in - een visie in zwart en een neogothic master-stroke.

MCT Frequent One F110

Als een horloge door het silhouet van zijn gesp kan worden geïdentificeerd, weet je dat je de natte droom van een merkschrijver hebt gestoord. De MCT Frequent One F110, die gewoon het MCT-entry level-model voorkomt, heeft een dubbele implementatie van klasse 5 titaniumklamp die me opgewonden maakt. Het is niet de meest prachtige sluiting die ik ooit heb gezien in termen van ontwerp of functionaliteit - het werkt niet anders of beter, het lijkt gewoon op niets dat ik eerder heb gezien. En het ziet er geweldig uit. Het bevat ook 18 delen. Dat is veel voor een sluiting. Wanneer deze veel moeite en investering in de gesp gaat, weet je dat je een serieus ontwerp en techniek heeft. Dus als dit het niveau van aandacht is, gaf MCT het gesp, wat hebben ze gedaan met het horlogehoofd?

MCT Frequent One F110
Bekijk meer imitatie rolex en Rolex Sky Dweller

2017年3月30日星期四

Nieuwe Panerai Luminor Due 3 Dagen Watches

? Wat is het volgende”is de vraag die is al op de lippen van de natie - of in ieder geval de betrokkenen Panerai fans, die tot nu toe moest afvragen wat de volgende grens kan worden voor hun geliefde merk. De Luminor is ongetwijfeld de meest populaire en succesvolle onder Panerai collecties - misschien wel paling de Radiomir in vergelijking - en hoewel het merk niet uit de buurt van het vrijgeven van talloze verschillende iteraties is teruggeschrokken, is de tijd gekomen voor hen vandaag de dag vrij te geven hoofdstuk Luminor als gevolg. Voer de Panerai Luminor Due 3 dagen, met de nieuwe en in feite dunste Luminors ooit, de PAM676 en PAM677 stukken. Laten we graven in en kijk of het gevolg naam gerechtvaardigd is.
Nieuwe Panerai Luminor Due 3 Dagen Watches
Due (uitgesproken als “doo-eh”) staat voor om “twee” in het Italiaans, en dat heel duidelijk merken hoe Panerai luxe horloge te koop  is de lancering van het tweede hoofdstuk Luminor geval. Wauw. De naam van het spel is de dikte - of liever de zeer gebrek daaraan. De zaak Panerai Luminor Due, in sommige gevallen tot 40% dunner dan de vergelijkbare Luminor Uno (nee, ze zijn nog niet begonnen te roepen ze dat).
Panerai is snel te benadrukken echter dat “de ingrediënten voor de nieuwe zaak zijn degenen die goed bekend bij iedere kenner: de robuuste kussen geval, grote wijzerplaat omgeven door de ring (misschien wel niet de meest nieuwe kenmerk van alle tijden), een sterke geïntegreerde . nokken en de brugvormige inrichting die de kroon afdicht”Je moet niet de scherpzienden van Paneristi hetzij te zien dat de Luminor Due sterk is gebaseerd op de Luminor 1950 geval: het heeft wat lijkt op een zeer vergelijkbare geval en lug profiel, alhoewel de bovengenoemde dieet heeft uiteraard taken effect.
De Panerai Luminor Due lijn zal worden debuteerde met vier modellen, een staal en goud versie, zowel in 42- en 45-millimeter maten. Laten we eens zien ze één voor één. De Panerai Luminor Due 3 Dagen PAM676 en PAM677 zijn de 42-millimeter-wijde modellen - de referenties verwijzen naar de 316L en rood goud versies, respectievelijk. Beide komen in 10,5 millimeter dik gevallen de interne P.1000 vervaardiging binnenkant bevestigd. De beweging, niet verwonderlijk, zal 3 dagen ter waarde van gangreserve bieden, werken op een zeer welkome 4 Hertz. Met name - voor degenen die bekeek het rode goud versie - het kaliber van P.1000 / 10 skeletonized versie maakt zijn debuut in het edelmetaal model. We hebben gezien Panerai produceren een aantal zeer indrukwekkend ogende skeletonized bewegingen vóór (controleer dit 10 Dagen GMT PAM624, bijvoorbeeld), dus dit is goed nieuws; en zelfs uw run-of-the-mill P.1000 in de stalen PAM676 biedt tal van eye-candy. De wijzerplaten, omdat ze altijd onder toezicht van de fans van het merk, zijn ofwel zwart in de stalen versie, of antraciet grijs in de gouden PAM677. Ze hebben de klassieke sandwich structuur en hun top oppervlak is “verbeterd” door een satiné soleil afwerking - die eigenlijk staat voor “satin zon” en is in het Frans, gewoon te tintelen uw multi-lingo voelt een beetje. De met de hand wond 42s worden gevolgd door de automatische 45-millimeter-breed alternatieven met de Panerai Luminor Due 3 Days Automatic PAM674 in staal en PAM675 in rood goud. Aangedreven door de micro-rotor uitgerust P.4000 interne caliber deze amusementswaarde de volgens 72 uur energiereserve en 4-Hertz frequentie, maar komen op slechts 3,95 millimeter dik. Het eindresultaat is een zaak die onmerkbaar dikker is dan de 42: de PAM674 en PAM675's 45mm gevallen slechts 10,7 millimeter dik zijn. Zoals het geval is met de kleinere versies was, zal het de rode goud PAM675 een skeletonized kaliber te krijgen, in dit geval, de P.4000 / 10.
Met dit alles gezegd, moeten we terug naar de bespreking van de zaak in een beetje meer detail. De indrukwekkende dunheid (voor Panerai, dat is) zou nauwelijks mogelijk zijn geweest voor het merk had het niet deze voldoende dun in-house kalibers had in zijn stabiel - er zo goed planning. Hoe dunner profiel helpt ook een kwestie die op de hoofden van veel Panerai Luminor eigenaren moeten zijn geweest op te lossen: vaak komen op meer dan 15 millimeter dik, zelfs als de esthetiek van het horloge voldaan meer elegante outfits, ze gewoon niet altijd zorgen voor een comfortabel dragen ervaring met lange mouwen. Deze nieuwe Panerai Luminor Door collectie moet dat probleem te verhelpen en bieden Panerai kopers een optie die hen in staat om een horloge dat hun gewenste looks sport halen, maar op hetzelfde moment ontbreekt het compromis in draagcomfort.
Toch heb ik het gevoel dat er iets ontbreekt aan de Due deel van de naam te rechtvaardigen. Panerai heeft de Luminor 1950 en de Radiomir 1940 eerlijk genoeg - en het is ook begrijpelijk dat ze zou niet (en kon niet) drift te ver van de Luminor is heel gedefinieerd en geliefd kern DNA ... En toch, een vraag ( te worden beantwoord door elk individu Panerai fan) is of een louter dunner optie rechtvaardigt het hoofdstuk twee aanwijzing?
Ook vermeldenswaard is dat, hoewel Panerai zegt dat ze een nieuw geval is ontworpen, ze hebben het zo opgezet dat het slechts 30 meter van het water weerstand. Nu, ondanks het feit dat de Luminor Due is zeker een meer elegante (gewoon omdat het dunnere) lijn, Panerai beweert nog steeds dat het een “robuuste kussen case” en dat “alle elementen afkomstig rechtstreeks uit de geschiedenis van het merk.” slechts 30 meter diepte rating - die eigenlijk vaker wel dan niet gelijk aan een horloge dat misschien geschikt is voor bad en douche en meestal helemaal niet aanbevolen voor zwemmen - nauwelijks impliceert een robuust ontwerp en de bouw ...
Ja, we hebben Panerais gezien met 30m ratings voor, maar wat is de wereld naar toe als de nieuwste en beste (en nog steeds technisch vrij eenvoudig) Panerai Luminor niet kan je veilig het dragen van het tijdens een duik in het zwembad voelt - laat staan in de open wateren. Er zijn niet al te veel werkelijke, meetbare en vergelijkbare technische specificaties die geven horlogemerken een kans om hun beweringen met, maar dit cijfer zal waarschijnlijk moeite sommige fans van het merk - en we zullen vele anderen helemaal niet betrokken te verlaten, natuurlijk
Bekijk meer imitatie rolex en Rolex Sky Dweller

2017年2月28日星期二

VIDEO: Unboxing van de Baume & Mercier Clifton 1830 vijf minuten repeater zakhorloge

Elk jaar Baume & Mercier vrijgeven een emblematisch limited edition, dat spreekt tot het merk 185-jarige geschiedenis en de erfenis. Dit jaar zijn ze vieren met iets ongewoons - een mooie en ingewikkelde zakhorloge. Dit rood goud Clifton 1830 beschikt over een ongewone vijf minuten repeater, die de tijd om de dichtstbijzijnde vijf minuten wanneer u de dia om vijf uur werken slaat. De fraai afgewerkte beweging wordt aangedreven door een Dubois Depraz module, die wordt gepronkt achter de saffier caseback.
Baume - & - Mercier-Clifton-1830-vijf-minuten-repeater-pocket-watch-1
Zakhorloges, meer dan enig ander uurwerk, zijn geschikt om te herdenken grote evenementen, dus het is apt dat de manier waarop deze Baume & Mercier is tentoongesteld in de doos voegt praal aan de gelegenheid. Jean Conrié, Country Manager van Baume & Mercier Australië en Nieuw-Zeeland, praat ons door de details van de presentatie van deze speciale horloge.
Baume - & - Mercier-Clifton-1830-vijf-minuten-repeater-pocket-watch-2
Bekijk meer zwitsers horloge en Hublot horloges

2017年1月21日星期六

DEEP BLUE SEA RAM QUARTZ

Zodra ik mijn lijst van Day verkoop Father's gepubliceerd, realiseerde ik me iets: Ik ben een vader, en een vrij goede één al zeg ik het zelf. Waarom alleen deze morgen, mijn zoon zat bij me in een spetterende koor van Ramones songs, zo duidelijk ik iets goed doen en dit is precies het soort van de juistheid dat een beloning verdient. Ik checkte uit de verkoop, vond een geschikt doelwit, klikte op de knop "Add to Cart", en drie dagen later was ik de trotse eigenaar van een Deep Blue Sea Ram 500. 
Deep Blue is een Amerikaans bedrijf, gevestigd in New York, dat gespecialiseerd is in duikers horloges. Hun populaire Sea Ram collectie is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder Swiss Made quartz drie rechtshandigen ($ 299-319) en chronografen ($ 450), en een Miyota 9015 automatisch ($ 499). Ze bieden een ware regenboog van opties kiezen, variërend van sober zwart  aan de zon ray  snoep kleuren  aan de moeder-van-parel iriserende. Bezel inserts zijn taai, glanzend keramiek met kleur-ingetoetst markers. Als u een plons van kleur op je pols te graven, zult u een ontploffing het kiezen van uw favoriete Sea Ram hebben. 

Ik koos voor een eenvoudige kwarts met een wit geëmailleerde wijzerplaat, oranje handen, een witte ring met oranje markeringen, en een witte siliconen band. Mijn redenen waren tweeledig. De eerste was mijn onverklaarbaar verlangen om te kleden als een Creamsicle.(Ik ben geen grapje. Ik heb op een echte oranje en witte schop deze zomer geweest.) De tweede was haar absoluut onweerstaanbare verkoopprijs van $ 99. Die specifieke deal is verdwenen, maar Deep Blue rijdt regelmatig de verkoop, dus het is de moeite waard om een ​​oogje in het zeil voor koopjes.
Alle Sea Rams delen dezelfde geborstelde roestvrijstalen behuizing - een zware eenheid die geen enkele poging om zijn omvang te verbergen maakt. Het meet  45mm breed,  51mm lang en 15mm dik, met Slabsides en hoekig kroon bewakers. De dikke uitsteeksels zijn afgerond en taps toelopende, met slechts de kleinste kromming aan de onderzijde. Dientengevolge, het horloge ligt bijna vlakke en neemt bijna elke iota mijn 6,5 'pols (52mm lug naar lug is mijn gebruikelijke limiet). Deep Blue maakt een 36mm vrouwen versie, de zee Ramic, die overigens identiek naar het grotere model. Dit kan ook een veelbelovende optie voor mannen met kleinere polsen zijn als ze de verschrikkelijke woordspeling van een naam kan verdragen en zijn veilig genoeg om een horloge voor vrouwen (serieus jongens op de markt te dragen, het is niet zoals het is oestrogeen erin ), maar ik vermoed dat velen zullen de kloof tussen 45mm en 36mm te vinden om te veel van een stuk te zijn. 

The Sea Ram kan pauw neigingen hebben, maar het is een diep water hulpmiddel horloge in hart en nieren. Daartoe is het uitgerust met een saffierglas, geschroefde kroon en de zaak terug, en is verzegeld tot 500 meter waterdichtheid. De 120-click bezel is omgeven door het kwadraat en afgeschuinde tanden die een agressieve uitstraling en wonderbaarlijke grip. De actie is stevig, maar niet overdreven, en er is geen weg terug te spelen. Het raakt elk pal met een luide, bevredigende klik en blijft zitten, net zoals het hoort. De ondertekende kroon heeft dezelfde agressieve textuur als de ring. Het is enorm, die past bij de afmetingen van de behuizing en maakt eenvoudige bediening met handschoenen.

De solide behuizing heeft weer een  geschulpte rand en draagt  het beeld van een duiker aflopend op een klein gegraveerd productienummer (mijne was 0029/5000 ). Vreemd, mijn favoriete aspect is niet het decor, dat is een beetje ondiep en ondermaatse, maar de lijst van elementaire specs dat het omringen als deze brieven zijn mooi en diep. Binnen een  Ronda 715 zorgt voor de tijd en datum. Het is niet een sexy beweging, maar  het is de high-spec, verguld, Swiss Made versie met 5 juwelen, end-of-life indicator, en een 60-maanden batterij.  

Mijn Sea Ram veilig aangekomen genesteld in een piepschuimen plastic draagtas. Het is vrij goedkoop plastic, maar het doet de truc en heeft meer potentieel nut dan de gebruikelijke-stof springende display box. Vervang de gemonteerde schuim met een aantal pick-and-plukken en je kon drie horloges naar binnen. 

Het horloge kijkt verschrikkelijk. Orange plongeur handen, wijzerplaat tekst en bezel markeringen knallen de witte achtergrond. Kleur terzijde, het gezicht is nogal een conservatief ontwerp met toegepaste rond en kogelvormige markers, een gedrukte index, en een wit datumvenster op 4:30. SuperLuminova op de handen en markers genereert een sterke gloed die ik leesbaar na een paar uur nog steeds gevonden. Als ik een ding zou veranderen, zou de druk branding bovenaan het kiesnummer. Het logo is prima, de Deep Blue naam is een schaduw groot, en "Precision Diver" is te veel. Het is te klein leesbaar zijn zonder turen en enkel dient om de ruimte rommel. 

De standaard band voor de Sea Ram Quartz is een 24mm silicone, 125 / 75mm lang. Het wordt gevormd met de Deep Blue logo en versmalt tot een 22mm, ondertekend, vierkant, roestvrij stalen gesp. Black wordt standaard geleverd, maar  ik heb gekozen voor wit  om de kleur te kunnen garanderen. Het is zacht en comfortabel, maar als je de zorg voor iets anders, er zijn s everal band en armband opties aangeboden via de Deep Blue winkel, met inbegrip van roestvrij staal en polyurethaan koppeling armbanden, verschillende soorten siliconen en nylon Zoeloes. 

Bij de volledige $ 319 lijst, zou ik zeggen dat de zee Ram 500 Quartz is concurrerend geprijsd.Met ingang van dit schrijven, ze zijn te koop voor $ 249, dat is nog aantrekkelijker. De $ 99 Father's Day speciale voelt alsof ik gestolen. Welke versie u ook kiest, u krijgt een hel van een veel voor het geld.

Pro : breed modellengamma heeft iets voor iedereen ...
Con : ... bijna. Een 42mm model zou ideaal zijn.
Som : Solid en hippe. The Time Bum goedkeurt.
Bekijk meer rolex imitatie en Cartier horloges

2017年1月6日星期五

Wryst Motorsport-Inspired New Timepiece 2016

de Wryst Motors MS3 sport horloge: Zwitserse horlogemaker Wryst heeft de release van een nieuwe referentie, nu beschikbaar voor pre-orders aangekondigd. In de traditie van de vorige Wryst horloges, deze nieuwe uurwerk is een gelimiteerde oplage van 99 stuks en zal beschikbaar zijn in het eerste kwartaal van 2016. Het succes van de vorige Motors MS1 met een zwarte wijzerplaat, nu uitverkocht, inspireerde dit laatste prestatie, en een stap voorwaarts voor de motoren collectie van Wryst, geesteskind van het merk oprichter en Zwitserse luxe horloge ontwerper Jacques Fournier.
Wryst Black Sport Watch - Carbon Fiber
Geïnspireerd door de Motorsports-industrie, de nieuwe Wryst Motors MS3 beschikt koolstofvezel materiaal op een dikke korrel, gezandstraald, donkergrijze wijzerplaat. Zowel de start / stop en reset pushers voor de chronograaf zijn geanodiseerd in het rood. De futuristisch, zwart-rode bi-color siliconen band is een ander ontwerp element uniek voor dit uurwerk. De behuizing, ondertekend kroon en gesp zijn beveiligd met krasbestendige zwarte Diamond-Like Carbon (DLC) coating - een functie die sterk aan het succes van Wryst sportieve horloges heeft bijgedragen.
Wryst Black Sport Watch MS3 - front
Opgedragen aan charismatische en echt sportieve individualisten, worden alle Wryst Motors chronografen ontworpen met autosport en high-speed racing in gedachten - bijvoorbeeld de Isle of Man TT Special Edition te kijken, die 's werelds snelste motorfiets wegwedstrijd viert. Aangeboden slechts in kleine hoeveelheden, worden deze duurzame uurwerken geproduceerd speciaal voor buiten avonturiers en adrenaline zoekers. Wryst sportieve horloges hebben talloze onderscheidingen ontvangen voor hun gebruik van de ongekend sterke materialen en betrouwbare Zwitserse uurwerken; hun foutloos vergadering; en hun revolutionaire, ultra-resistente DLC coating.
Wryst Black Sport Watch Carbon Fiber
Wryst bewijst eens te zijn in de voorhoede van atypische, trendy horloge design, met zijn sterk gebouwd, kwaliteit Zwitserse horloges sport ook het aanbieden van ongekende stijl. Sinds 2012 heeft het merk bloeide waar voor zijn geld te bieden op een exclusieve, niet-detailhandel basis. Wryst's exclusieve, limited-edition horloges zijn alleen beschikbaar voor aankoop direct van de fabrikant op www.wryst-timepieces.com .
bekijk meer Zwitserse Rolex en replica Rolex Submariner

replica rolex

replica rolex
replica rolex