replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年5月24日星期三

Het verrichten van een traditie: Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar 41mm

Audemars Piguet heeft een rijke geschiedenis van de productie gecompliceerde eeuwigdurende kalender uurwerken, die teruggaat tot de 19e eeuw. In feite is de regio waar Audemars Piguet werd opgericht - Zwitserland Vallée de Joux - wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste gebied waar een groot deel van de ontwikkeling van de eeuwigdurende kalenders heeft plaatsgevonden.
Audemars-Piguet-Royal-Oak-Perpetual-41mm-sideview-close
Roestvrij staal met blauwe wijzerplaat
Nog voordat het oprichten Audemars Piguet's in 1875, afstammelingen van de oorspronkelijke oprichters, met inbegrip van Isaac Abraham Piguet (hij begon zijn horloge leertijd in 1753), waren al betrokken bij het gebied van uurwerken in de regio.
Er wordt gezegd dat 1800 was toen de eerste eeuwigdurende kalender werd uitgevonden, maar die datum, zoals velen in de horloge geschiedenis, wordt niet door sluitend bewijs gesteund.
AP-Royal-Oak-Perpetual-dial-shot-thumb
Roze goud met blauwe wijzerplaat
Fast forward naar de moderne tijd en de Audemars Piguet  productie wordt nog steeds beschouwd als een van de experts in het creëren van eeuwigdurende kalender mechanismen.
Audemars Piguet weergegeven deze know-how opnieuw vorige maand, toen zij haar nieuwe Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar collectie gelanceerd, bestaande uit vier nieuwe modellen in totaal: staal met een witte of blauwe wijzerplaat en rose goud met een witte of blauwe wijzerplaat .
Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex