replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月19日星期二

Maurice Lacroix Aikon Automatic Chronograph voor Only Watch 201

Voor het alleen maar toekijken 2017 lanceerde Maurice Lacroix de eerste uurwerk van zijn Aikon- collectie , die is uitgerust met een automatisch uurwerk: De Aikon Automatic Chronograph.
Het heeft contrasterende, matte oppervlakken en een mannelijke, hoekige stijl. De grijze en gele tinten geven de chronograaf een duidelijke dynamiek. Op 11 november 2017 wordt het model geveild op de Christie's-veiling in Monaco. De opbrengst gaat naar de lokale liefdadigheidsinstelling AMM, die zich inzet voor het onderzoek naar en de controle van myopathie. Het unieke stuk is een pionier voor toekomstige generaties Aikon-modellen.
Met de lancering van Calypso heeft Maurice Lacroix een droom waargemaakt, omdat het legendarische quartz horloge een icoon van de jaren 90 werd. In 2016 werd het uurwerk opnieuw geïnterpreteerd onder de naam AIKON. Dankzij een modern ontwerp past het nieuwe model perfect in de tijdgeest van het heden. De hoekige behuizing toont strakke lijnen en hoeken, waarvan de afgeschuinde stijl het horloge tot een echte blikvanger maakt.
Maurice Lacroix Aikon Automatic Chronograph voor Only Watch 201
De dubbele strepen op de ring weerspiegelen de vorm van de dubbele, parallel geplaatste centrale nokken. Geïnspireerd door de tijd waarin Calypso opkwam, toont de AIKON zich nog steeds als een klok van vandaag. Haar onbetwiste uitstraling en zorgvuldige afwerking zorgden er meteen voor dat ze een bestseller werd. Op basis van dit succes evolueert de AIKON-collectie voortdurend.
Voor de Only Watch 2017 lanceert Maurice Lacroix de Aikon Automatic Chronograph, een uniek stuk dat het tempo bepaalt voor veel meer Aikon-modellen .
De 45 mm roestvrijstalen kast heeft matte en gepolijste oppervlakken en is afgewerkt in zwart en antraciet PVD. De felgele tinten zijn een eerbetoon aan het kleurenschema van de Only Watch 2017.
Maurice Lacroix Aikon Automatic Chronograph voor Only Watch 201
Het horloge wordt aangedreven door het Maurice Lacroix ML157 kaliber, een automatische 2-tellers beweging met datumaanduiding. Het heeft een gangreserve van 48 uur en nobele ornamenten zoals Perlage en de strepen van Genève. De laatste zijn bijzonder opvallend, omdat ze de hele achterkant van de beweging en de rotor versieren. Het gecontroleerde patroon van de wijzerplaat geeft het model een intense, mannelijke en sportieve stijl.
Bekijk meer horloges rolex en Rolex Cellini

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex