replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月26日星期二

Zwitserland: De Heilige Land?

Zwitserland is het heilige land voor horloges en WatchFreaks? Velen zullen het met mij eens, dat dit het geval is. Speciaal voor Haute Horlogerie. Maar, hoe zit het met horloges uit het Heilige Land?
Velen zullen ook met mij eens dat het Heilige Land is de regio die nu Israël, maar dit blog is absoluut niet gereserveerd voor de politieke standpunten, om deze reden zullen wij het gebied tussen de Rode Zee, Libanon, Jordanië en Egypte, de heilige Naam land, met Jeruzalem als hoofdstad.
Mijn roots liggen terug naar het Heilige Land en dus sinds mijn kindertijd heb ik altijd afgevraagd of horloges zijn geproduceerd of ontwikkeld in het Heilige Land. Voor zover ik wist, het antwoord op deze vraag was "nee"! Ik schrijf, was, want vorige maand leerde ik het antwoord is JA! Op een zakenreis naar Tel Aviv las ik een artikel in de In-Flight Magazine "sfeer" van El Al die sinds paar jaar Israël heeft zijn eigen horloge ontwerper en maker! Itay Noy (1972), de Israëlische geboren (www.itay-noy.com), ontwerpt horloges sinds het jaar 2000.
Tali Meron schrijft in het artikel "Filosoof van Time": "Itay Noy horloge ontwerpen openen een wereld van filosofische overpeinzingen over de betekenis van tijd en zijn plaats in ons leven." Ze vervolgt: "Itay Noy maakt gebruik van de filosofische concepten van tijd tot ontwerpen zijn horloges. Itay werd voor het eerst blootgesteld aan de wereld van uurwerken werken bij een horloge winkel in Tel Aviv na het beëindigen van het leger. Van daar besloot hij om het maken van sieraden op studeren Bezalel Academy, van plan om zich te specialiseren in het horloge maken. ... Hij verdiende later zijn Masters in Industrial Design in Nederland, en zijn zeer succesvolle afstudeeropdracht er werd gekocht door de beroemde Droog Design Company. "
Itay Noy
Bekijk meer horloges replicas en rolex others horloges

2016年1月21日星期四

Certina DS Action Diver Automatic Chronograph Horloge

Weinig dingen in het leven zijn zeker. Gelukkig, de Certina DS Action Diver Automatic Chronograph horloge is een uurwerk kunt u rekenen op voor een uitstekende kwaliteit, vooral wanneer onder dwang. Gebouwd om elk avontuur te overleven en het ziet er geweldig uit op hetzelfde moment, de DS Action Diver houdt haar high-end horloges tegen een lage kostprijs.
De DS Action Diver is een solide stuk dat kiest voor eenvoud en solidariteit in plaats van pracht en schittering. Niet fout dit horloge voor een saaie stuk bedoeld voor de boardroom: de Action Diver is ontworpen voor de extreme-sport avonturier die geen tijd hoeft te verspillen met frivoliteiten.
Dat wil niet zeggen dat het horloge ziet er niet goed in feite is de geborstelde stalen kast en gepolijste links toevoegen een slanke look aan het horloge, zinspeelde op de kracht van de monteurs het ondersteunt. De vetgedrukte bezel en sterke lettertype keuze voor de indices al versterken het idee dat dit horloge kan weerstaan, ongeacht de drager zal gooien in.

Met ETA 7753 automatisch uurwerk, chronograaf en datum functies, en precies mechaniek dat houden u draait op het juiste moment tot een milliseconde, zal de DS actie Diver geven andere duikhorloges een run voor hun geld.
Geen duikhorloge waard zijn zout wordt gemaakt om iets, maar duurzaam zijn, maar met 200 meter water weerstand, een anti-reflecterende venster crystal wijzerplaat, vouwen gesp en duiken extensie, en de geschiedenis Certina's van extreme betrouwbaarheid voor de extreme adventurist, dit meer dan levens kijken aan de verwachtingen.
Er zijn ook veel kleine details van het horloge waardoor het een goede keuze voor de onverschrokken ontdekkingsreiziger te maken. Alle functies van het horloge op de grotere kant, uit de brede ring om de knoppen om het gemakkelijk te lezen wijzerplaat. Het formaat maakt het uurwerk makkelijk te hanteren voor deBekijk meer rolex replicas en rolex daytona ii horloges

2016年1月18日星期一

Rafael Nadal bereikt Monte Carlo tennis halve finales


Het vereist iets bijzonders in de schijnwerpers van Rafael Nadal op gravel te stelen, maar Grigor Dimitrov in geslaagd om dat te doen in de Rolex Masters ondanks het verlies van een briljante kwartfinale ontmoeting, 62, 26, 64.
Uiteindelijk werden de Bulgaarse kans op overwinning geruïneerd, niet door een gebrek aan vaardigheid, maar als gevolg van kramp in zijn dij die de derde geslagen te 44. Dimitrov draait 22 volgende maand en dat, in de huidige ongelooflijk fysieke spel, is jong. Dat sterk genoeg is allemaal deel uit van de mogelijkheid om te concurreren op dit hoog niveau en Dimitrov viel kort in dat opzicht.
Zelfs als hij in staat om te blijven bewegen met de vlotheid die hem in staat had gesteld om talloze rally's van de heffingsbevoegdheid lengte betwisten met zijn onvermoeibare tegenstander was geweest, was er geen garantie dat hij de man die niet heeft geslagen op het onttronen zou zijn geweest Monte Carlo Country Club sinds 2003.
speelde tegen een zeer goede speler en ik won 64 in de derde met een moeilijke wedstrijd, zei hij. weet dat wanneer je deze moeilijke wedstrijden is doorslaggevend om te blijven vechten. Dit soort wedstrijden kan je jaar te veranderen. Dat weet ik. Ik heb altijd goed deed (in deze situaties) en om die reden dat ik in staat was zeer regelmatig te zijn tijdens mijn hele carrière, niet? zoals de meeste waarnemers, Nadal is geen illusies over hoe gevaarlijk Dimitrov in de nabije toekomst zal worden.
een geweldige speler en heeft alle schoten, zei Nadal. heeft alles om een ​​echt, echt een goede speler. Altijd afhankelijk van hoe hij blijft mentaal, hoe hij in staat om het werk te houden en verbeteren. vol stadion van 9000 die opgenomen Prins Albert was duidelijk bewijs van de Bulgaarse talent gegeven als hij geslagen forehand crosscourt winnaars voorbij Nadal en toonde ook hij kon scoren op de lijn van zijn backhand. Interessant voor een speler die vier keer achter elkaar had doublefaulted bij het geven van Novak Djokovic een run voor zijn geld bij Miami vorige maand, Dimitrov was solide op zijn dienen in de derde set, met twee keer om lief te hebben als de score verplaatst naar 44, 30all op de kampioen te dienen. Bekijk meer Zwitserse Rolex en rolex masterpiece horloges

2016年1月14日星期四

Pas uw Rolex met riemen van Everest

slideshow_1U wilt acutally draag uw Rolex Submariner wanneer je gaat duiken? Wilt u dit horloge, zoals de functie het was bedoeld om te gebruiken? En nog steeds de armband in topconditie? Nu kunt u dragen uw Rolex Submariner en het behoud van het onberispelijke staat zelfs tijdens het surfen, duiken, varen - met de riemen van Everest Tijdmeetkunde producten.
Zeker, er zijn veel aftermarket riem bedrijven voor het horloge liefhebber, die op zoek is naar een alternatief voor de armband, zijn horloge kwam. Maar Everest heeft een eigen solide einde koppeling systeem, dat naadloos integreert de riem om de zaak van het horloge . Deze solide einde koppeling systeem sluit de kloof tussen de banden en nokken dat is zo vaak typisch voor conventionele banden. De passing tussen de ENDLINK en het horloge geval is als de originele Rolex einde link die schuift richt in met geen zijwaartse beweging, geen afgeronde hoeken, en het past als het is bedoeld om daar te zijn. Bekijk meer Zwitserse replica en rolex gmt horloges

2016年1月11日星期一

De skeletten zijn uit Hier Bij eWatches: Vind Besparingen tot 84% Zolang de voorraad strekt.


Kast Skeletten in Hun iedereen heeft dus waarom niet Maak je look met een op uw pols. EWatches heeft een grote selectie van designer horloges Alle met mechanische
skeletonized zien door wijzerplaten. Kies uit namen als Stuhrling, Rotary en Croton allemaal met besparingen tot 85% korting. Elke ontwerper is erin geslaagd om het op te nemen
skelet stijl in tot luxe, casual en alledaagse horloges die bijdraagt ​​aan de ingewikkelde
detail in de wijzerplaat en biedt een unieke en modieuze manier om tijd te vertellen. Deze skeletten zullen de soort die je wilt uit de kast te houden.
Winkelen nu, op eWatches voor de beste prijzen op luxe en alledaagse uurwerken. Vind uw favoriete namen als Seiko, Bulova en Zwitserse Legend allemaal met grote besparingen tot 90% korting, samen met gratis verzending om ervoor te zorgen laagst mogelijke prijs.
Bekijk meer horloge replicas en rolex milgauss horloges

eWatches Loves Bulova: 65% korting op alle Bulova Uurwerken

Bulova is het maken van een Plons hier bij eWatches voor de zomer. Meld u nu aan en Bekijk onze grote selectie van Bulova uurwerken voor mannen en vrouwen. Kies uit populaire stijlen zoals de Mannen marine ster diamanten roestvrij staal van de prestigieuze Bulova Marine Star serie of de vrouwen diamant two tone-serie. Wat uw keuze bent u zeker om het te vinden met besparingen tot 65% korting. Winkel nu want op prijzen als deze ze dat ze zijn er zeker van te snel te verkopen. Zorg ervoor dat u regelmatig terug want hier aten eWatches we zijn voortdurend het toevoegen van nieuwe items aan collecties.
eWatches is de makkelijkste manier voor horloge liefhebbers over de hele wereld om te genieten van hun favoriete afgelopen tijd en niet breken de begroting. Winkel met gemak en blader door onze fantastische collectie van luxe en merknaam horloges van namen als Swiss Legend, Lucien Piccard en de nieuwe Hollywood favoriete Glam Rock, allemaal met kortingen tot 90% met gratis verzending naar de laagst mogelijke prijs te garanderen.
Bekijk meer rolex replicas en rolex daytona ii horloges

2016年1月10日星期日

Ed Hardy Vrouwen IC-BN Icoon Brown Horloge

Ed Hardy Vrouwen IC-BN Icoon Brown horloge onder de indruk van de Twist Girls Jewellery Bekijk Lijn Van Sarcar Aantrekkelijke horloges met fonkelende edelstenen element een enorme rage deze tijden. Hoe zit het met een chique sieraden blik op in uw sieraden collectie? Ziet er fantastisch zou moeten zijn! Wat kan de Platinum Geniet Verdienen Individuele Assortiment? Opmerkelijk genieten fabrikanten vooruit gezet platina horloges elk individu jaar in één of andere manier. Sommigen beginnen het als een unieke versie, hoewel andere individuen te beschouwen als commemoratory delen tot een bepaalde partij. Waarom platina horloges zijn zo goed achtervolgd door de wereldwijd bekende horloges fabrikanten? Er moet een aantal deugden in het te maken hen waardig van het assortiment. Ed Hardy Vrouwen IC-BN Icoon Brown horloge Nieuwste trends in leefstijl voor vrouwen Als u op jacht naar de nieuwste ontwikkelingen op horloges voor dames, dan wil je om te beginnen door te zoeken op de meest up-to-date designer lijkt. De nieuwe modes die krijgen extra in de markt zijn het leveren van meiden met een trend verklaring als gevolg van hun toebehoren, zo goed als met deze nuttige bron. Ed Hardy Vrouwen IC-BN Icoon Brown Horloge Bekijk meer Zwitserse replica en rolex gmt horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex