replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年7月6日星期五

Swatch Group: hoe ver gaat het?


Swatch Group neemt Harry Winston over voor $ 750 miljoenBegin januari 2013: de Swatch Group kondigt een aanzienlijke omzet aan en vooral een duidelijke progressie. Een paar dagen later, de groep onder leiding van Nick Hayek openbaar maakt de overname van Harry Winston Inc. donderende advertenties in de luxe wereld van de tijdmeting en financiën.
Overtuigende figuren
De Swatch Group, die de strijd andere luxe reuzen (de Richemont en LVMH) levert, groeit zienderogen en het is dan ook niet verwonderlijk dat het definitieve cijfer viel: 8143000000 Zwitserse frank in de verkoop Dat is een miljard meer dan vorig jaar ... Het verwachte cijfer van 8 miljard is grotendeels overschreden, en in slechts een decennium is de verkoop van de groep verdubbeld; de divisie Horloges en Juwelen bevindt zich in een aanzienlijke competitieve vorm.
Hoe meer tijd verstrijkt, hoe meer de merken van de Swatch Group presteren. Of het nu luxe segment merken ( Breguet , Blancpain , Glashütte Original, Jaquet Droz , Léon Hatot, Omega ), Premium ( Longines , Rado, Union Glashütte) of midrange (Tissot, ck horloge en sieraden , Balmain, Certina, Mido, Hamilton ). Wetende dat Longines, Tissot, Breguet en Omega zich bijzonder hebben onderscheiden: " In 2012 wederom, de sterke merken van de groep zijn overtuigend in alle regio's en alle segmenten, in het bijzonder ook buiten het Greater China gebied ", aldus het persbericht . 
Het merk Omega, een zeer goede prestatie-indicator voor de groep alleen zou ongeveer 2,5 miljard Zwitserse frank geweest zijn. 
Om een ​​dergelijke omzet en vooruitgang te realiseren, moet worden gezegd dat de Swatch Group sterk investeert in termen van nieuwheid en innovatie. De groep had nog nooit zoveel patenten ingediend: er was er één om de twee dagen voor dit jaar 2012!
Een veelbelovende toekomst voor de Swatch Group
Na een groei van 15,6% van de bruto-omzet, de horloges en sieraden tak van de Swatch Group echt een voorbeeld. En gezien het feit dat de productiecapaciteit weer stijgen, de groep nog steeds marktaandeel wint, een goede groei wordt verwacht, met name vanwege J hen Olympische Spelen in Londen hebben een onmiskenbare motor naast het merk Omega geweest de resultaten van 2013 zijn veelbelovend; dat bevestigen de vroege dagen van het jaar.
Daarnaast heeft de groep de overname van 100% van de aandelen van de vennootschap HW Holdings Inc., eigenaar van kondigde Harry Winston Inc . De Swatch Group SA verwerft het merk en alle activiteiten met betrekking tot sieraden en uurwerken, waaronder de 535 werknemers wereldwijd en het productiebedrijf gevestigd in Genève. Bedrag van de acquisitie: $ 750 miljoen; en nieuwe perspectieven, oh zo interessant ... 
De 100-jarige Harry Winston is een mooi juwelen- en uurwerkbedrijf, wiens faam en winkels zich over de hele wereld verspreiden. 
De beste ontvangst is daarom voorbehouden aan hem door de luxe gigant: 
"Het merk Harry Winston heeft nu een nieuw huis dat het talent en de ondersteuning kan bieden die nodig zijn om zijn ware potentieel uit te drukken, "zei Robert A. Ganicott, voorzitter en CEO van Harry Winston Diamond. Corporation, in het persbericht. 
En Nayla Hayek, voorzitter van de raad van bestuur van Swatch Group SA, voegt hieraan toe: " We zijn trots en graag Harry Winston welkom in de Swatch-familie " onderbroken door " diamanten zijn de beste vriend van een meisje "; ja, dat is een recept dat niet uit de mode raakt.
Nieuwe innovaties, nieuwigheden, overnames en zelfs een aankomende verrassing met het vlaggenschipmerk Omega ... We zijn van mening dat het jaar 2013 zijn beloften zal nakomen ... maar hoe ver zal de Swatch Group gaan?
Hoog juwelendhorloge van Harry Winston overgenomen door de swatch-groep
Over Harry Winston Inc.
Opgericht in 1932, is het merk Harry Winston de uitvinder van moderne sieraden en staat bekend als "The Diamond King" en de "Juwelier van de sterren". Het bedrijf bezit een ongeëvenaarde positie in juwelen als de meest exclusieve en prestigieuze detailhandelaar en staat bekend om zijn vaardigheden, hoogvliegend vakmanschap, kwaliteitsstenen en innovatief krimpen. Harry Winston staat bekend om het schenken van 's werelds beroemdste steen, de' Hope Diamond ', aan het Smithsonian Institution in Washington DC, waar het de focus is van een van de meestbezochte tentoonstellingen. In het najaar van 2010 werd de "Hope Diamond" weergegeven in een speciale krimp gemaakt door Harry Winston ter gelegenheid van de 50e verjaardag van deze donatie
Bekijk meer horloges replicas en Rolex Oyster Perpetual

replica rolex

replica rolex
replica rolex