replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年1月15日星期一

11 Oct Centigraphe Souverain Verjaardag Van FP Journe

FP Journe presenteert de limited edition van de Centigraphe Souverain, die symbool staat voor de viering van de tiende verjaardag van elke boetiek van het merk. Het Centigraphe Souverain-jubileum, winnaar van de Aiguille d'Or-prijs van het jaar 2008, is het door FP Journe gekozen model als protagonist van deze jubileumcollectie van het merk.
FP Journe elke winkel in de wereld zal zijn tiende verjaardag vieren met een limited edition Centigraphe eigen Souverain. De eerste om dit te doen is de tak van Hong Kong, die het decennium, gevierd 6 oktober 2016 en hield deze limited edition van slechts 20 eenheden zullen worden verkocht in de branche.

Presentaties Van De Verjaardag Van De Centigraphe Vorstijn

Zo zal elke FP Journe boutique haar tiende verjaardag vieren met een limited edition Centigraphe eigen Souverain Anniversary. Elk stuk genummerd onder meer de naam van de betreffende stad.
De volgende op de lijst is de stad van Tokyo, die ook zal beschikken over een overzichtstentoonstelling van de belangrijkste modellen FP Journe: Chonométre Souverain 2005 Chonometre resonantie 2006 Tourbillon Souverain 2007 Octa Perpetuelle 2010.
Tokio wordt volgend voorjaar gevolgd door steden zoals Genève in maart 2017 en Boca Raton (Florida). In 2018 zullen Parijs, Beijing en New York dat doen. Op dezelfde manier wordt het gevierd in andere steden zoals Bal Halbour (Florida) en Miami in 2022, Los Angeles in 2023 en Beiroet in 2024.

FP Journe_Centigraphe_Souverein.









Bekijk meer horloges replicas en Rolex Oyster Perpetual

replica rolex

replica rolex
replica rolex